/Οδηγίες Tandoor
Οδηγίες Tandoor 2018-08-03T23:57:22+03:00

Οδηγίες χρήσης Tandoor

1. Βάζουμε στον πάτο του Tandoor προσανάμματα και τα ανάβουμε.
2. Μόλις τα προσανάμματα πάρουν φωτιά, βάζουμε από πάνω μικρά ξύλα για να πιάσει το 1/3 του βάθους του Tandoor.
3. Περιμένουμε να πάρουν φωτιά όλα τα ξύλα.
4. Μόλις τα ξύλα γίνουν κάρβουνα, τα στρώνουμε στον πάτο ομοιόμορφα.
5. Περιμένουμε τα κάρβουνα να σβήσουν.

Προθέρμανση Tandoor

1. Βάζουμε προσανάμματα και από πάνω μικρά ξύλα
2. Ανάβουμε τα προσανάμματα και τα ξύλα για να γίνουν κάρβουνα
3. Μόλις τα ξύλα γίνουν κάρβουνα, τα στρώνουμε στον πάτο ομοιόμορφα (αυτή η προετοιμασία κρατάει περίπου 1 ώρα)
4. Μετά από 1 ώρα, βγάζουμε τα κάρβουνα από το Tandoor
5. Βάζουμε το φαγητό
6. Κλείνουμε με μικρό καπάκι
7. Σε περίπου 15-40 λεπτά, το φαγητό είναι έτοιμο (εξαρτάται από το φαγητό που βάλαμε)